Хороскоп за 11 септември: Новини за Телците, непредвидена ситуация за Стрелците

Ето какво показват звездите

11.09.2022 | 09:15 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 11 септември: Новини за Телците, непредвидена ситуация за Стрелците

Какво ви очаква през днешния ден според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Стремежът към нови преживявания може да ви подтикне към ексцентрични действия. Не прекалявайте с оригиналните прояви, не всички ще получат аплодисменти.

Телец

С водопад от новини ще ви атакуват в първата част на деня. Проверявайте внимателно и от различни източници онези, които не ви харесват. Много е вероятно да са умишлено заблуждаващи.

Близнаци

Последното нещо, което би ви направило удоволствие е рутинната работа. За щастие, въображението няма да ви подведе и ще ви хрумнат различни начини за разнообразяване на ежедневието.

Рак

Придържайте се към правилата, колкото и абсурдни да ви изглеждат. Несъвършеният ред е за предпочитане пред идеалната анархия, а и няма да сте в групата на нарушителите.

Лъв

Моментът е подходящ за обновяване на техниката и технологиите, с които си служите. Не стигайте до крайности като да купите най-новото или най-скъпото, защото цената невинаги е показател за качество, а новото – за ефективност.

Дева

Ориентирайте се към екипна работа. Новите ви предложения, колкото и да са странни, ще бъдат подкрепени изцяло от останалите членове на колектива.

Везни

Проект, който от известно време е "на трупчета" ще получи възможност за продължение и довършване. Не се колебайте да внасяте актуализации. Благодарение на тях ще съкратите значително процеса на работа, информира https://www.az-jenata.bg/az-jenata.bg.

Скорпион

Стремете се да довършвате започнатото, особено ако става дума за краткосрочни текущи задачи. Всяка изоставена или пренебрегната задача ще ви дръпне назад точно в най-неподходящия момент.

Стрелец

Непредвидено ще попаднете в сложна ситуация и точно толкова непредвидено ще получите помощ от стар приятел, с когото не сте се срещали от доста време. Случката ще ви даде възможност да възобновите отношенията.

Козирог

Изненадващо предложение за съвместна работа ще ви зарадва и окуражи. Ще е удобен вариант за повишаване на доходите и успоредно с това за разширяване на позициите.

Водолей

Обаждане или среща с човек, с когото сте били в много близки, но отдавна прекъснати отношения ще ви зареди с оптимизъм. Трепетът, който изпитвате ще ви убеди във верността на твърдението, че "стара любов ръжда не хваща".

Риби

Ако се наложи да предприемете непредвидено пътуване с цената на това да промените плановете си, не го отлагайте. Предстоят интересни преживявания, които ще запомните задълго.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Е какво ще е това предложение в неделя? Сигнализирай за неуместен коментар